Слабеење со ТФМ Tag

TFM_before-after

04 Апр [:mk]ТФМ ИСКУСТВО: МАРИЈА СО 11 КИЛОГРАМИ ПОМАЛЦЕ, ПОВЕЌЕ ЕНЕРГИЈА И ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА[:en]TFM Experience: Marija with 11 kilograms less, more energy and boosted self-confidence [:]

[:mk]Спремни за нов вистински „Lifestyle change“ со ТФМ - термо физичкиот метод во секоја смисла на зборот? Со Марија се дружиме од ноември минатата година и во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и искуството после тренинзите со ТФМ – термо-физичкиот метод. Здраво, јас сум...

Повеќе