be fit Tag

Ilirijana Cardio Skopje

12 Апр [:mk]Кардио Искуство на Илиријана: 2,7кг помалку за само еден месец[:en]Ilirjana’s Cardio Experience: Lost 2,7 kg In One Month [:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Илиријана со нашата последна кардио понуда по цена од 999 денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе

15 Фев [:mk]ТФМ ИСКУСТВО НА ТАМАРА…[:en]Tamara’s TFM Lifestyle change in Fit Family [:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Тамара кое претставува вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот. Тамара е дел од Fit Family речиси од самиот почеток на нашето работење. Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод. ...

Повеќе