cardio experience skopje Tag

Cardio Experience Bojana Skopje Fit Family

30 Окт [:mk]Кардио искуство на Бојана: Поголема физичка кондиција по само еден месец вежбање [:en]Bojana’s Cardio Experience: Better Physical Condition After One Month Of Cardio Exercise[:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Бојана по само еден месец вежбање кардио. Бојана вежба кардио во Fit Family по месечна цена од 1.200,- денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе
Ilirijana Cardio Skopje

12 Апр [:mk]Кардио Искуство на Илиријана: 2,7кг помалку за само еден месец[:en]Ilirjana’s Cardio Experience: Lost 2,7 kg In One Month [:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Илиријана со нашата последна кардио понуда по цена од 999 денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе