fitfamilymk Tag

11 Апр [:mk]Во здраво тело, здрав дух: 3 месеци термофизичка метода со Fit Family[:]

[:mk] Fit Family не е само уште едно фит студио во Македонија. Тоа е студио каде што тренерите им се целосно посветени на клиентите, не само во поглед на вежбањето и исхраната, туку и на целoсниот начин на водење здрав живот. Она што навистина ми се...

Повеќе