[:mk]ТФМ ИСКУСТВО НА ТАМАРА…[:en]Tamara’s TFM Lifestyle change in Fit Family [:]

15 Фев [:mk]ТФМ ИСКУСТВО НА ТАМАРА…[:en]Tamara’s TFM Lifestyle change in Fit Family [:]

[:mk]

Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Тамара кое претставува вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот.

Тамара е дел од Fit Family речиси од самиот почеток на нашето работење.

Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод.

…Член сум на Fit Family од самото отварање на студиото. На почетокот единствена цел ми беше да ослабам, но тука научив многу поважни работи од тоа. На почетокот ми беше тешко и килограмите многу бавно се намалуваа, но со помош на тимот на Fit Family научив дека некои навики (слатки 🙂 )  морам да ги променам доколку сакам да ја видам и таа промена но моето тело. Полека но сигурно се научив да живеам здраво и да се хранам здраво и тоа без никаква строга диета, туку само со избалансирана исхрана. Сега, една година подоцна јас сум горда на себе си, што имам намалено неверојатни 25 кг и повеќе од 120 цм во обем!

Покрај професионалниот пристап и стучноста на тренерите, неможам да ги изоставам сите пофални зборови за амбиентот кој ми дава чувство на релаксираност и опуштеност.

Со редовно вежбање, упорност и посветеност јас успеав да го постигнам посакуваниот резултат. Сега веќе се спремам за претстојното лето без срам и полна со самодоверба да уживам во мојот омилен конфекциски број!

Верувам дека сите вие што ќе одлучите да вежбате во Fit Family нема да погрешите и ќе се чувствувате енергично и со сигурност ќе успеете да ја постигнете вашата цел!

Тамара

Повеќе информации за ТФМ – Термо физичкиот метод на тел. 02/3 123 127.

Бидете здрави, бидете фит!
www.fitfamily.mk | #fitfamilymk[:en]We are pleased to share our next TFM experience of Tamara; her experience is a real “Lifestyle change” in every meaning of the word.

Tamara is part of Fit Family since its very beginning. At a glance, we are sharing Tamara’s experience with our team and her experience with the TFM – thermo physical method.

…I am a member of Fit Family since the very opening of the studio.

In the beginning my only goal was to lose weight, however in the process I learned a lot of more important things; in the beginning I was struggling, and I was losing kilograms slowly but with the help of the Fit Family team I learned I had to change some of my habits if I really wanted to see that change on my body.

Slowly but surely I adapted a much healthier lifestyle, consisting of healthy habits and healthy food and no dieting! Now, one year later I am extremely proud to say that I have lost 25 kg and more than 120 cm in width!

Apart from the professional trainers, I must also emphasize the wonderful atmosphere in the studio which gives a feeling of complete relaxation!

With regular exercise and strong determination, I managed to achieve my desired results.
Now I am preparing for summer with no shame and full of self-confidence!

I believe that everyone who will start applying the Fit Family method will feel highly energetic and will with no doubt achieve their goal!

Tamara

For more information about Cardio packages and TFM method please give us a call at 02/3123 127.

Feel Fit, Be Fit!
www.fitfamily.mk | #fitfamilymk[:]