ТФМ иксуство на Сунчица: Намалување на 14 кг за 4 месеци

tfm experience suncica skopje

11 мај ТФМ иксуство на Сунчица: Намалување на 14 кг за 4 месеци

Спреми за нов вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот?

Со Сунчица се дружиме веќе 4 месеци во Fit Family. Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод.

…Здраво! Еве ме мене пак со нови успеси и резултати; -14 кг за 4 месеци! Многу сила, енергија, самодоверба, здраво тело, здрав дух. Што да ви кажам луѓе? Среќна, пресреќна!

Но ова не е само мој успех, ова е и успех на најпрекрасниот тим на Fit Family.  Да не беа нивните напори, совети, бодрења за издржливост и успех немаше да го постигнам ова што сум сега. Од 112кг до 97кг за мене е голем успех!

Со координираните вежби во кабина по Термо Физичката Метода (ТФМ) и правилна исхрана дојдов до овој успех. Затоа, им праќам едно големо БЛАГОДАРАМ до целиот тим на Fit Family! Што да кажам друго..? Oдиме понатаму за нови успеси! ВЕ САКАМ FIT FAMILY!

Сунчица Атанасова

Повеќе информации за ТФМ – Термо физичкиот метод на тел. 02/3 123 127.

Бидете здрави, бидете фит!
www.fitfamily.mk | #fitfamilymk