Author: fitfamily

TFM_before-after

04 Апр [:mk]ТФМ ИСКУСТВО: МАРИЈА СО 11 КИЛОГРАМИ ПОМАЛЦЕ, ПОВЕЌЕ ЕНЕРГИЈА И ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА[:en]TFM Experience: Marija with 11 kilograms less, more energy and boosted self-confidence [:]

[:mk]Спремни за нов вистински „Lifestyle change“ со ТФМ - термо физичкиот метод во секоја смисла на зборот? Со Марија се дружиме од ноември минатата година и во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и искуството после тренинзите со ТФМ – термо-физичкиот метод. Здраво, јас сум...

Повеќе
Cardio Experience Bojana Skopje Fit Family

30 Окт [:mk]Кардио искуство на Бојана: Поголема физичка кондиција по само еден месец вежбање [:en]Bojana’s Cardio Experience: Better Physical Condition After One Month Of Cardio Exercise[:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Бојана по само еден месец вежбање кардио. Бојана вежба кардио во Fit Family по месечна цена од 1.200,- денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе
tfm experience suncica skopje

11 Мај [:mk]ТФМ иксуство на Сунчица: Намалување на 14 кг за 4 месеци[:en]SUNCICA’s TFM Experience: LOST 14kg in 4 Months[:]

[:mk]Спреми за нов вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот? Со Сунчица се дружиме веќе 4 месеци во Fit Family. Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод. ...

Повеќе

27 Апр [:mk]Со ТФМ до подобри резултати[:]

[:mk] Мојата приказна со Fit Family продолжува. По два месеца вежбање со термофизичката метода моето тело е значително позатегнато, метаболизмот ми е подобрен, а по секој тренинг се чувствувам исполнето и енергично. Благодарение на разновидните вежби кои ги нуди термофизичката метода и кои таргетираат повеќе групи на...

Повеќе
Ilirijana Cardio Skopje

12 Апр [:mk]Кардио Искуство на Илиријана: 2,7кг помалку за само еден месец[:en]Ilirjana’s Cardio Experience: Lost 2,7 kg In One Month [:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Илиријана со нашата последна кардио понуда по цена од 999 денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе

11 Апр [:mk]Во здраво тело, здрав дух: 3 месеци термофизичка метода со Fit Family[:]

[:mk] Fit Family не е само уште едно фит студио во Македонија. Тоа е студио каде што тренерите им се целосно посветени на клиентите, не само во поглед на вежбањето и исхраната, туку и на целoсниот начин на водење здрав живот. Она што навистина ми се...

Повеќе

15 Фев [:mk]ТФМ ИСКУСТВО НА ТАМАРА…[:en]Tamara’s TFM Lifestyle change in Fit Family [:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Тамара кое претставува вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот. Тамара е дел од Fit Family речиси од самиот почеток на нашето работење. Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод. ...

Повеќе

22 Дек [:mk]Majestic by Alex: 6 MONTH CHALLENGE WITH FIT FAMILY[:]

[:mk]Си ветив дека ќе бидам малце поискрена со луѓето што го следат мојот блог. Оваа отвореност има цел, барем за мене. Се почнува од тоа дека живееме во време каде луѓето се затвораат во себе и емоционалната интелегенција малце згаснува. Заборавивме на насмевките, на позитивната...

Повеќе