[:mk]Кардио искуство на Бојана: Поголема физичка кондиција по само еден месец вежбање [:en]Bojana’s Cardio Experience: Better Physical Condition After One Month Of Cardio Exercise[:]

Cardio Experience Bojana Skopje Fit Family

30 Окт [:mk]Кардио искуство на Бојана: Поголема физичка кондиција по само еден месец вежбање [:en]Bojana’s Cardio Experience: Better Physical Condition After One Month Of Cardio Exercise[:]

[:mk]

Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Бојана по само еден месец вежбање кардио. Бојана вежба кардио во Fit Family по месечна цена од 1.200,- денари.

Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим.

…Здраво,

Jас сум Бојана и веќе еден месец вежбам кардио во Fit Family. Кардиото ја зголемува физичката кондиција, добив на поголема мускулна маса и уште по првиот месец има видиливи резултати на несаканите килограми. Многу сум среќна што вежбам во Fit Family и продолжувам понатаму ! : *

Бојана

Повеќе информации за Кардио и ТФМ – Термо физичкиот метод на тел. 02/3 123 127.

Бидете здрави, бидете фит!
www.fitfamily.mk | #fitfamilymk[:en]It is our pleasure to share Bojana’s experience after a month of exercising. Bojana exercises cardio at Fit Family at a monthly price of 1,200, – MKD.

At this post, we share her experience with our fitness team.

“Hi,

I am Bojana and I have been exercising cardio at Fit Family for one month now. The cardio workout has improved my physical endurance and my muscle definition is starting to show, along with the loss of those unwanted kilograms.

I am very happy that I am working out at Fit Family and I will continue to do so!”

For more information about Cardio packages and TFM method please give us a call at 02/3123 127.

Feel Fit, Be Fit!
www.fitfamily.mk | #fitfamilymk[:]