ИНДИВИДУАЛНО ТФМ

Индивидуалната програма е намената за секој еден на кој му е потребна поддршка во постигнување на целта! Со претходно направена консултација и body scan анализа на телеото, заедно со личниот тренер се утврдуваат целите за постигнување, динамиката на вежбање и исхраната. Се вежба во специјална програма според физичката состојба и целта.

Целосната програма е составена од :

  • 10 персонални тренинзи во кабина со инфрацрвена ламба
  • Личен тренер & coaching
  • 24/7 поддршка и мотивација
  • Индивидуална исхрана
  • Мерење на обем на тело
  • Body scan

Резултатите на оваа програма се брзо видливи и долготрајни!

individualno-tfm-(3)
individualno-tfm-(2)
individualno-tfm-(1)

ГРУПНО ТФМ

Full body workout составена од 4 жени каде што освен бенефитите од инфрацрвената ламба добивате ист интензитет на вежби за сите членови на групата; различни тренинзи и реквизити; исклучително зголемување на мотивација; забава; дружење и работа на цело тело во исто време.

Групниот тренинг се одвива според принцип месчна членарина. Термините за вежбање се 2х неделно во фиксни термини!

grupno tfm

ТАНДЕМ ТФМ

Full body workout заедно со вашата пријателка, соседка, мајка, сестра, колешка..
При вежбањето ги уживате сите бенефити од инфрацрвената лампа, со различни динамики и реквизити.

Тандем вежбањето се одвива според принципот месечна членарина. Термините се индивидлуални и се договараат по желба на клиентот со цел никогаш да не се пропушти тренинг!

tfm-tandem