Кардио фитнес

About This Project

Со оглед на тоа што ТФМ методата е одлична за затегнување на мускулатурата и намалување во обем,  нудиме и дополнителни кардио вежби, токму за тие клиенти кој што сакаат уште поголем интензитет и подобрување на својата кондиција.