3МесециТФМ Tag

27 Апр [:mk]Со ТФМ до подобри резултати[:]

[:mk] Мојата приказна со Fit Family продолжува. По два месеца вежбање со термофизичката метода моето тело е значително позатегнато, метаболизмот ми е подобрен, а по секој тренинг се чувствувам исполнето и енергично. Благодарение на разновидните вежби кои ги нуди термофизичката метода и кои таргетираат повеќе групи на...

Повеќе

11 Апр [:mk]Во здраво тело, здрав дух: 3 месеци термофизичка метода со Fit Family[:]

[:mk] Fit Family не е само уште едно фит студио во Македонија. Тоа е студио каде што тренерите им се целосно посветени на клиентите, не само во поглед на вежбањето и исхраната, туку и на целoсниот начин на водење здрав живот. Она што навистина ми се...

Повеќе