Majestic by Alex Tag

22 Дек [:mk]Majestic by Alex: 6 MONTH CHALLENGE WITH FIT FAMILY[:]

[:mk]Си ветив дека ќе бидам малце поискрена со луѓето што го следат мојот блог. Оваа отвореност има цел, барем за мене. Се почнува од тоа дека живееме во време каде луѓето се затвораат во себе и емоционалната интелегенција малце згаснува. Заборавивме на насмевките, на позитивната...

Повеќе