X be fitX feel fitX Fit Family X Бидете здравиX бидете фит! Tag

Cardio Experience Bojana Skopje Fit Family

30 Окт [:mk]Кардио искуство на Бојана: Поголема физичка кондиција по само еден месец вежбање [:en]Bojana’s Cardio Experience: Better Physical Condition After One Month Of Cardio Exercise[:]

[:mk]Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Бојана по само еден месец вежбање кардио. Бојана вежба кардио во Fit Family по месечна цена од 1.200,- денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе