Блог

 

18 Дек [:mk]Прекрасна витка фигура и подобро здравје заедно со Fit Family во Новата 2016 година![:en]Beautiful slim figure and better health with Fit Family in the New Year 2016![:]

[:mk]Месец јануари, е одличен период за да поставите нови цели и секако активно да тргнете во нивно реализирање. Витката фигура, доброто здравје и здравата и балансирана исхрана претставуваат вистински предизвик, во вашата секојдневна  и динамична работна агенда. Поради тоа, потребен ви е целосен пакет, кој ќе ви...

Повеќе