Блог

 

TFM_before-after

04 апр ТФМ ИСКУСТВО: МАРИЈА СО 11 КИЛОГРАМИ ПОМАЛЦЕ, ПОВЕЌЕ ЕНЕРГИЈА И ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА

Спремни за нов вистински „Lifestyle change“ со ТФМ - термо физичкиот метод во секоја смисла на зборот? Со Марија се дружиме од ноември минатата година и во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и искуството после тренинзите со ТФМ – термо-физичкиот метод. Здраво, јас сум...

Повеќе
Cardio Experience Bojana Skopje Fit Family

30 окт Кардио искуство на Бојана: Поголема физичка кондиција по само еден месец вежбање

Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Бојана по само еден месец вежбање кардио. Бојана вежба кардио во Fit Family по месечна цена од 1.200,- денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе
tfm experience suncica skopje

11 мај ТФМ иксуство на Сунчица: Намалување на 14 кг за 4 месеци

Спреми за нов вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот? Со Сунчица се дружиме веќе 4 месеци во Fit Family. Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод. ...

Повеќе
jelena tfm

27 апр Со ТФМ до подобри резултати

Мојата приказна со Fit Family продолжува. По два месеца вежбање со термофизичката метода моето тело е значително позатегнато, метаболизмот ми е подобрен, а по секој тренинг се чувствувам исполнето и енергично. Благодарение на разновидните вежби кои ги нуди термофизичката метода и кои таргетираат повеќе групи на...

Повеќе
Ilirijana Cardio Skopje

12 апр Кардио Искуство на Илиријана: 2,7кг помалку за само еден месец

Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Илиријана со нашата последна кардио понуда по цена од 999 денари. Во целост „од А до Ш“ ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот Fit Family тим. ...

Повеќе
6

11 апр Во здраво тело, здрав дух: 3 месеци термофизичка метода со Fit Family

Fit Family не е само уште едно фит студио во Македонија. Тоа е студио каде што тренерите им се целосно посветени на клиентите, не само во поглед на вежбањето и исхраната, туку и на целoсниот начин на водење здрав живот. Она што навистина ми се...

Повеќе
^E228D93EC817FD614D965EFB95B44237960C1FB5E07631A9EA^pimgpsh_fullsize_distr

15 фев ТФМ ИСКУСТВО НА ТАМАРА…

Ни претставува задоволство да го споделиме искуството на Тамара кое претставува вистински „Lifestyle change“ во секоја смисла на зборот. Тамара е дел од Fit Family речиси од самиот почеток на нашето работење. Во целост ви го пренесуваме нејзиното искуство со нашиот тим и ТФМ – термо-физичкиот метод. ...

Повеќе
извор: majesticbyalex.com

22 дек Majestic by Alex: 6 MONTH CHALLENGE WITH FIT FAMILY

Си ветив дека ќе бидам малце поискрена со луѓето што го следат мојот блог. Оваа отвореност има цел, барем за мене. Се почнува од тоа дека живееме во време каде луѓето се затвораат во себе и емоционалната интелегенција малце згаснува. Заборавивме на насмевките, на позитивната...

Повеќе
Inspirative TFM Experience of Lara

24 авг ТФМ искуство на Лара…

Ни претставува задоволство да го споделиме второто ТФМ искуство со Лара! Лара е дел од Fit Family веќе 1 година, речиси од самиот почеток на нашето работење ...

Повеќе
iskra tfm experience

10 јун ТФМ Искуство на Искра …

Ни претставува задоволство да го споделиме првото ТФМ искуство со Искра! Искра е дел од Fit Family веќе 3 месеци и заедно со нашиот тим постигнавме супер резултати ...

Повеќе